U13-as kézilabda csapataink remek győzelmekkel fejezték be a 2022-2023-as szezont.

A kedvezőtlen előjelekre rácáfolva az U17-es lányok magabiztosan győzték le az egrieket és dobogós helyen állva készülhetnek az utolsó fordulóra. U13-as együtteseink a záró fordulót játszották. Mindkét lánycsapatunk igazolta az előzetes várakozásokat és nagy gólkülönbségű győzelmekkel térhettek haza. A fiúk izgalmas mérkőzéseket játszottak Sárospatakon és három ponttal a zsebükben elégedetten szállhattak fel a buszra.

Eredmények:

OGYB LU13 - I. csoport

DSI Debrecen 1. – Hajdúnánás SK 28-8

DSI Debrecen 1. – Csenger VKC 36-5

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Az utolsó fordulóban a Hajdúnánás és a Csenger csapataival játszottunk. Bertók Adrienn, Sándor Tímea és Szikszai Panka is a csapattal tartott. Mindenki lőtt gólt, és jól is védekezett. Nem borult a papírforma. A héten az Orosházi Kupára készülünk, megjegyzem egész évben nagyon keményen edzettek a lányok.

DSI Debrecen 2. – Vitka SE 22-6

DSI Debrecen 2. – Szabolcsi Ifjúsági KE 27-3

Vezetőedző: Hadadi Mónika

Hadadi Mónika: A záró fordulóban a Vitka SE és a Szabolcsi Ifjúsági KE csapatai ellen nagyarányú győzelmeket arattunk. Nagyon büszke vagyok a lányokra, sokat dolgoztak egész évben, hogy ebben a korosztályban helyt tudjanak állni.

OGYB FU13 - I. Csoport

DSI Debrecen – Sárospataki RKG Alapítvány 13-13

DSI Debrecen – DVTK 20-17

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: Két nehéz mérkőzés várt az U13-as fiúkra az utolsó fordulóban. Az első, Sárospatak elleni találkozó nagy küzdelmet hozott, de a mutatott játék sok hibával volt tele, így a döntetlennek is örülni kellett. A DVTK ellen egy teljesen más felfogásban játszó csapatot láthattak a szülők. A játék minden elemében sokkal jobban teljesítettünk, így a bajnokság során először sikerült legyőzni ellenfelünket és ezzel a nem létező tabella első helyén végeznünk!

LU17 II. osztály- Kelet

DSI Debrecen – Eszterházy SC 30-22

Vezetőedző: Bujárszki Ádám

Bujárszki Ádám: Nem volt ideális a felkészülésünk a mérkőzés előtt. Többen is betegségekkel küzdöttek. Ennek ellenére remekül kezdtük a mérkőzést 11-2 volt a 14. percben. Hatékony védekezés és kiváló kapusteljesítmény jellemezte játékunkat ebben a szakaszban. Végig kontroláltuk a mérkőzést. Bár nem játszottunk csúcsformában, de végül magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet. Már csak egy forduló van hátra a bajnokságból. Kiskunhalasra utazunk pénteken és szeretnénk begyűjteni a nagyon fontos bajnoki pontokat. Hajrá DSI Debrecen!


Soha rosszabb fordulót

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK